Formbilder, Offseason

Panos Emporio GIVEAWAY

I samarbete med Panos Emporio kör jag nu en instagramtävling/-giveaway där jag får ge bort en valfri bikini åt en av mina följare. Det enda man behöver göra är att:

  1. Gilla bilden på Instagram.
  2. Följa mig @sarabackfitness och @panosemporio
  3. Tagga tre vänner som ni tror skulle gilla att få en bikin.

Om ni vill beställa samma bikini som jag har på bilderna nedan (verkligen super fräscha!) så får ni nu 30% rabatt om ni anger koden SaraBack vid er beställning.

På samma gång får ni se min offseason form just nu. Det går i perioder hur jag känner mig. Jag tränar stenhårt och äter oftast väldigt bra, men som alla andra människor så slår suget till ibland (oftast på helgerna) och då äter jag inte lika hälsosamt. Det blir ofta att jag går ut och äter en burgare, sushi eller pizza tillsammans med kompisar och köper lite godis, glass eller annat gott på kvällen. Men jag tycker detta är okej och väldigt mysigt. Så länge man inte flippar helt i flera dagar så håller sig formen rätt bra. Jag har ingen aning om vad jag väger eftersom jag inte har någon badrumsvåg här i Stockholm. Ganska skönt måste jag säga!

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Message